c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Impuls Helse – Tverrfaglig klinikk og treningssenter

På denne nettsiden er det flere steder nevnt Impuls Helse uten å videre utdype veldig mye hva Impuls Helse faktisk er. Les videre ned i innlegget for å få vite litt mer om Impuls Helse og hva vi gjør her.

Impuls Helse er altså en tverrfaglig fysikalsk klinikk som holder til på Kolbotn, rett utenfor Oslo. Det er en klinikk som ble startet opp i 2014 av Espen Holm og Glenn Halvorsen og har i dag fem terapeuter – en fysioterapeut, to osteopater og to naprapater, hvorav to er personlige trenere. Impuls Helse er ikke bare en klinikk som tilbyr behandling til personer med smerter i bevegelsesapparatet, vi har også moderne treningsfasiliteter i våre lokaler. Med et eget treningsstudio som ligger vegg i vegg med terapeutene som jobber her, er trening noe som jevnlig blir kombinert med behandling på benk. Dette er noe som egner seg bra med samarbeidet vi har med blant annet lokalidretten i kommunen, spesielt når det kommer til rehabilitering etter skade og skadeforebyggende trening.

Terapeutene som jobber på Impuls Helse er opptatte av faglig oppdatering for å hele tiden kunne gi pasientene så god behandling og oppfølging som mulig. Når du kommer til oss kan du være trygg på at du vil bli utredet og fulgt opp på en trygg og effektiv måte.

Impuls Helse tilbyr også personlig trening i lokalene, i form av 1-til-1 personlig trening og mindre grupper med personlig trening. Treningsstudioet er godt utstyrt med essensielt treningsutstyr, det vil si vekter, apparater, slynger, tredemøller og sykler. Alt av utstyret er av høy kvalitet for å dekke alle behov en kan ha ved trening.

I stedet for å ha en stor bredde i treningstilbudene har Impuls Helse et litt mer spisset treningstilbud. Vi har ikke 20 forskjellige typer gruppetimer – faktisk har vi ikke gruppetimer i den forstand som de store treningskjedene har gruppetimer, men vi tilbyr mindre grupper med personlig trening som sikrer kundene tettere oppfølging fra sin trener. Treningen tilpasses deg, dine målsetninger og forutsetninger – enten 1-til-1 eller i mindre grupper. På denne måten får vi dekket dine behov med vår kompetanse.

Impuls Helse tilbyr også personlig trening uten at du trenger å tegne medlemskap. Dersom du benytter personlig trening på Impuls Helse betaler du bare for timene. I tillegg er det et privat treningssenter uten den store kundebasen til de store treningskjedene, så dersom du ikke trives i et treningsrom stappfullt av folk er dette et perfekt alternativ for deg. Hvis du i tillegg ønsker å tegne medlemskap er dette også mulig, du vil da få tilgang til treningsrommet mellom 07-21.30.

ADD COMMENT